Bio kosmetika I Krasovna.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 400,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Květen - srdce
03.05.2021 Lifestyle
Květen - srdce
Srdce je podle čínské medicíny vládcem všech orgánů a ovlivňuje nás na fyzické, emoční i duchovní úrovni. Co rovnováhu srdeční energie narušuje a jak ... číst celé
Zobrazit všechny články
Chcete být v kontaktu?

Zadejte e-mail a přidejte se k naší skupině.

Získávejte aktuality a přístupy k exluzivním nabídkám a akcím. 

Ochrana osobních údajů e-shopu bioaromakosmetika.cz
  1. Společnost Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Hellas Trade, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Sklad Logistiky - Comgate, s.r.o.
    • Dopravce Zásilkovna
    • Dopravce Česká pošta
    • Dopravce Geis
    • Dopravce Slovenská pošta
    • Kurýr InTime

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese bioaroma@bioaromakosmetika.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.bioaromakosmetika.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Getrespons - emailingový nástroj
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Květen - srdce
03.05.2021 Lifestyle
Květen - srdce
Srdce je podle čínské medicíny vládcem všech orgánů a ovlivňuje nás na fyzické, emoční i duchovní úrovni. Co rovnováhu srdeční energie narušuje a jak ... číst celé
Večerní rutina pro klidný spánek
26.04.2021 Lifestyle
Večerní rutina pro klidný spánek
Rutina našemu dni a naší mysli dodává řád a stabilitu. Jaké aktivity to večerní rutiny zařadit, aby vám poskytla uvolnění po dlouhém dni a naladila vá... číst celé
Otužováním ke zdraví a psychické pohodě
19.04.2021 Lifestyle
Otužováním ke zdraví a psychické pohodě
Otužování má pozitivní vliv na celý náš organismus. Kromě toho, že nás po ránu dokáže pořádně nabudit a nakopnout naši energii, také dokáže podpořit n... číst celé
Vrásky, otoky, kruhy pod očima - jak na ně?
11.04.2021 Beauty tipy
Vrásky, otoky, kruhy pod očima - jak na ně?
Oční okolí je místo, na kterém se často objevují známky stárnutí jako první - zejména při nedostatečné a nevhodné kosmetické péči. Čím je tato části p... číst celé
Chcete být v kontaktu?
Zadejte e-mail a přidejte se k nám. Získávejte aktuality a přístupy k exkluzivním nabídkám a akcím. 
Buďme v kontaktu

           

Těšíme se na maily od vás:

krasovna@krasovna.cz

 

Doprava

Zásilkovna 55 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma do zásilkovny nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2021 Krásovna Bio kosmetika| guasha |poradenství
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.