Bio kosmetika I Krasovna.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 400,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Květen - srdce
03.05.2021 Lifestyle
Květen - srdce
Srdce je podle čínské medicíny vládcem všech orgánů a ovlivňuje nás na fyzické, emoční i duchovní úrovni. Co rovnováhu srdeční energie narušuje a jak ... číst celé
Zobrazit všechny články
Chcete být v kontaktu?

Zadejte e-mail a přidejte se k naší skupině.

Získávejte aktuality a přístupy k exluzivním nabídkám a akcím. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Květen - srdce
03.05.2021 Lifestyle
Květen - srdce
Srdce je podle čínské medicíny vládcem všech orgánů a ovlivňuje nás na fyzické, emoční i duchovní úrovni. Co rovnováhu srdeční energie narušuje a jak ... číst celé
Večerní rutina pro klidný spánek
26.04.2021 Lifestyle
Večerní rutina pro klidný spánek
Rutina našemu dni a naší mysli dodává řád a stabilitu. Jaké aktivity to večerní rutiny zařadit, aby vám poskytla uvolnění po dlouhém dni a naladila vá... číst celé
Otužováním ke zdraví a psychické pohodě
19.04.2021 Lifestyle
Otužováním ke zdraví a psychické pohodě
Otužování má pozitivní vliv na celý náš organismus. Kromě toho, že nás po ránu dokáže pořádně nabudit a nakopnout naši energii, také dokáže podpořit n... číst celé
Vrásky, otoky, kruhy pod očima - jak na ně?
11.04.2021 Beauty tipy
Vrásky, otoky, kruhy pod očima - jak na ně?
Oční okolí je místo, na kterém se často objevují známky stárnutí jako první - zejména při nedostatečné a nevhodné kosmetické péči. Čím je tato části p... číst celé
Chcete být v kontaktu?
Zadejte e-mail a přidejte se k nám. Získávejte aktuality a přístupy k exkluzivním nabídkám a akcím. 
Buďme v kontaktu

           

Těšíme se na maily od vás:

krasovna@krasovna.cz

 

Doprava

Zásilkovna 55 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma do zásilkovny nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2021 Krásovna Bio kosmetika| guasha |poradenství
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.